Praktijken in Kuna Ludado

Praktijk voor Alexandertechniek – www.eristijd.nl
Alexandertechniek is een praktische methode om een grotere vrijheid van bewegen en denken in dagelijkse activiteiten te ontwikkelen. De Alexandertechniek verbetert de coördinatie en ondersteunt de algehele gezondheid en werkt daardoor zowel op het terrein van preventie als herstel. Je leert overmatige spierspanning en belemmerende bewegingspatronen waar te nemen en deze los te laten en te voorkomen.

Qizee – www.qizee.nl

Praktijk voor Chinese geneeskunde, Acupunctuur en Stressmanagement. Onder andere gespecialiseerd in gynaecologische klachten, zoals menstruatieklachten en menopauzeklachten, begeleiding bij kinderwens en zwangerschap, maar ook voor vermoeidheid, burnout, hoofdpijn en andere klachten.
ZhiNeng QiGong, een Chinese bewegingsleer met rustige en vloeiende bewegingen, o.a. zeer effectief voor stress- en pijnklachten - www.qigongzee.nl

Praktijk InnerlijkKindWerk – www.innerlijkkindwerk.nl
InnerlijkKindWerk: heel de angst (shock) en onzekerheid (schaamte) uit je jeugd door: het rechtzetten van onverwerkte ervaringen uit je kindertijd, het opheffen van blokkades zodat je energie weer gaat stromen, het afvoeren van afvalstoffen en negatieve overtuigingen, het tot rust brengen van je zenuwstelsel, het vinden van je voedingsbronnen voor lichamelijk en geestelijk welzijn.

Jouw leefstijl! - www.jouw-leefstijl.nl
Je fitter, gezonder, energieker en vitaler voelen, alleen door anders te gaan eten? Je overtollige kilo’s kwijtraken of juist aankomen? Het is mogelijk! Op basis van een speciaal voor jou samengesteld voedingsplan, gebaseerd op jouw unieke bloedprofiel, werk je op een eenvoudige en doeltreffende manier aan een verbetering van je gezondheid.

Samen Bevallen - www.samenbevallen.nl
Zwangerschapscursus samen met je partner.

Rustpunt Massages
- www.rustpuntmassages.nl en www.massagedeventer.nu
Massagepraktijk van Koert Sondorp, gediplomeerd Integratief Masseur.


Massagepraktijk In Goede Handen - www.esthergreve.nl
Natuurgeneeskundige praktijk van Esther Greve, aangesloten bij de BATC.


Universe Astrology
- www.universeastro.nl
Lia Ouendag heeft een unieke en doeltreffende werkwijze waarbij zij de Nieuwe Astrologie aanbiedt. Wil je ook antwoorden ontvangen op belangrijke levensvragen? De Astrologie van déze tijd helpt concreet op weg! Lia werkt met natuurkracht en gebruikt astronomische feiten om een correcte horoscoop te maken en te interpreteren. Haar astrologievorm is meegegroeid met de tijd en houdt rekening met werkelijke planeetstanden die ook daadwerkelijk zichtbaar zijn aan de hemel. Universe Astrology is de kosmische taal van het hart, met een knipoog naar de astronomie. Vele mensen uit heel Nederland, Belgie, Duitsland maar ook van buiten Europa vinden hun weg naar Universe Astrology. Voel je welkom onder de sterren.

Belle Santé - gewichtsconsulente Anne Mulder - www.belle-sante.nl
"Verander je eetpatroon in een gezonde levensstijl die bij je past”. Samen gaan we kijken hoe we je eetgewoonten en levensstijl blijvend kunnen veranderen in een gezonde levensstijl die het beste past bij jouw manier van leven. Dit is geen crashdieet, maar afvallen door middel van het aanleren van een gezond en normaal eetpatroon.


Ayurvedische Kliniek - www.ayurvedischekliniek.com


Parelpraktijk voor massage & reflectie –
www.parelpraktijk.nl
Jij bent er voor anderen, maar wie heeft er aandacht voor jou? Als holistisch therapeut heb ik onverdeelde aandacht voor jou als mens, met alles wat er op dit moment in je leven is. Ik ben er voor je met een luisterend oor, een spiegelende blik, een stille aanraking. En ik loop graag een eindje met je mee…. Letterlijk tijdens een wandeling in de natuur. Of via een massagesessie in een praktijkruimte van Kuna Ludado. Jouw behoefte of vraag is altijd het vertrekpunt van onze ontmoeting. Margriet Veeneman


Rolfing®  Praktijk Healing Transformations – www.healingtransformations.nl
Voel je je stram en vermoeid? Last van chronische pijn? Al zoveel dingen geprobeerd zonder blijvend resultaat? Wil je postuur verbeteren maar weet je niet hoe? Wil je meer energie voor je dagelijkse activiteiten? Wil je beter en gemakkelijker bewegen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Healing Transformations biedt Rolfing® Structural Integration therapie om de kwaliteit van het leven voor de mens te verbeteren. Rolfing® SI kan de structuur van uw lichaam, uw houding en bewegingsvrijheid sterk verbeteren. Door een bijzondere combinatie van manuele therapie en bewegingseducatie kunnen opgebouwde spanningen en pijn opgeheven worden.


 
  info@kunaludado.nl